De Fijnste Kleding
Top 10 Kledingtrends van 2021

Top 10 Kledingtrends van 2021

Geplaatst door 01-05-2023 18:29 door Ferry Muts

Als het om mode gaat, wordt 2021 zeker een jaar om nooit te vergeten! Bij elk nieuw jaar horen nieuwe trends voor kleding, en 2021 is daarop geen uitzondering. Of je nu op zoek bent naar iets fel en gewaagd of gedempt en minimaal, er zijn genoeg trends om dit jaar te proberen. Hier zijn enkele van de top kledingtrends van 2021 om je wat inspiratie te geven:

  1. Gewaagde primaire kleuren: Voeg dit jaar wat levendigheid toe aan je garderobe met gewaagde primaire kleuren. Kies items in blauw, geel en rood die je gemakkelijk kunt mixen en matchen om leuke en opvallende looks te creëren.

  2. Oversized bovenkleding: Oversized bovenkleding is nu een belangrijk moment. Geruite jassen, trenchcoats en oversized blazers zijn belangrijke trends dit seizoen.

  3. Luipaardprint: Deze klassieke print maakt een comeback! Kies voor subtiele hints van luipaardprint of ga helemaal los met een volledige luipaardlook.

  4. Biker Shorts: Deze trend is weer helemaal terug! Laat je van je sportieve kant zien door biker shorts te combineren met oversized breisels of combineer ze met een leuke crop top en blazer voor een meer samengestelde look.

  5. Artistieke prints: Als je je graag onderscheidt van de massa, ga dan op zoek naar kleding met artistieke prints. Of het nu gaat om tie-dye, abstracte patronen of unieke illustraties, je zult zeker stukken vinden die een statement maken.

  6. Ingestopte topjes: Een topje instoppen in een broekje met hoge taille is een eenvoudige manier om er meteen gepolijster uit te zien. Probeer het eens met een wijdvallende blouse, een crop top of een dunne coltrui.

  7. Bijpassende sets: Kies voor gemak en maak toch een statement met een bijpassende set. Ga eenvoudig met neutrale kleuren of probeer een felle en gedurfde print.

  8. Peplums: Peplums zijn een leuke manier om met gemak een stijlstatement te maken. Of je nu kiest voor een getailleerde top of een midi-rok, deze trend voegt een vleugje glamour toe aan je garderobe.

  9. Glanzende stoffen: Sheer stoffen zien er moeiteloos etherisch uit. Kies tops en rokken van transparante materialen met ruches of andere details om je look een romantisch tintje te geven.

  10. Neon accenten: Zelfs als je geen fan bent van felle kleuren, kun je toch neon-accenten in je stijl verwerken. Kies felgekleurde tassen, schoenen of opvallende sieraden om elke outfit te laten knallen.

Welke trends je dit seizoen ook kiest, zorg dat je plezier hebt en wees creatief met je look. Er is niet één "juiste" manier om je te kleden - laat 2021 het jaar zijn waarin je zelfexpressie door middel van mode omarmt.